Africa

Nu ska vi åka om en halvimme. Igår var jag nära tårar hela kvällen,ville absolut inte åka. Nu känns det bttre!
Sjuk känsla, har nog inte fattat än att jag åker idag, är nervös och rädd men samtidigt glad. Allt kommer att gå finfint! Får inte glömma att efter varje gång jag varit i afrika så har jag inte velat åka därifrån. Afrikaner är faktiskt otroligt mysiga och härliga hihi. Skulle jag åka till Irak om några timmar hade jag nog vägrat.

Men om det skulle hända något så vill jag bara tacka min finaste familj. Tack för att ni har gjort min uppväxt oslagbar, och mina fina vänner och emil, finns inget bättre än er.

Så adjö mina kära så ses vi den 13onde. En dag innan den 14onde februari som är alla hjärtans dag.

Hej så länge


happiness



spotti

Blev ingen sats.. Johanna var sjukling, så jag tänkte att jag skulle ta en fet prommis men kom bara en bit innan jag frös ihjäl. Tror jag underskattade det soliga vädret en aning.

Nu känns det väldigt segt att åka fram och tillbaka till skolan för en lektion but a man's gotta do what a man's gotta do som man brukar säga. Får iaf sällis hem sen av lilla Emil. Ikväll kanske Lisa skulle kika förbi också så man får säga adjöss och ta en looki looki på hennes gaddning.

Nu ska jag passa på att packa lite och eftersom jag har ff blir det dunkidunk under tiden. Yippie yey



Paris 2009

Sats

Nu har jag lite små bråttom att slänga i mig mat och klä på mig. Ska träna med Johanna och Mallan i vby och sen till skolan för lite vollyboll. Imorgon åker jag... Räddhare.

Dutty Dutty Dutty love

Kollar på How I Met Your Mother i sängen. När jag kommer hem från Afrika kommer det finnas två nya, färska och underbara avsnitt på pirate bay hihihihhi!

Emil är och gymmar. Jag är riktigt sugen på gymkort nu! Känner att två lama träningar i veckan inte ger mig så mycket haha.

Så fort snön smälter ska springskorna på. I sommar ska jag vara sådär äckligt fit. Ska ska ska. Har börjar lite smått med att sluta små äta, och har skippat ''kvällsfikat'' haha. Sjukt svårt när man är borta dock. Hemma har vi aldrig något gott så där funkar det skit bra!

Idag slutade vi tolv och imorgon slutar vi tolv och på torsdag är alla lediga! (Förutom jag dock) Men det är bara en lektion så det ska jag nog klara.

Stötte på mallan i solna och hon berättade att Mari och Micke landar ikväll. Imorgon ska jag förhoppningsvis få träffa min fina bruna chey!

Nu ska jag göra lite armhävningar och äta en apelsin!

Hej så länge



<3


monday

Sitter i datasalen och väntar på engelskan. Ikväll ska jag träna. Äntligen!


I, Robot

Igår hade vi avskedsmiddag för Hampus. Nu sitter han på planet påväg till Australien. Något avunsjuk är man ju men är väldigt glad för hans skull! Han skulle mellanlanda i london, singapore och brisbane. Det hela skulle ta två dygn HAHA!

Jag har varit duktig och läst ut hela engelska( fast på svenska) boken också! Och har även kollat på handbollen, stolt man blir hihi :D

Nu sitter jag vid datan och kollar upp lite saker om zimbabwe, åker om mindre än en vecka!!! Dock är det regnperiod och det ska regna,åska,bixtra,blåsa sjukligt mycket hela veckan där. Plus när vi kommer :( Håller tummarna att solen tittar fram när vi kommer annars kommer jag nog börja gråta.

Nu ska jag krypa ner till min mysiga kille.

Hej så länge

BUHU :(
Datum Väder Beskrivning Temp °C
Lätta regnskurar
Detaljer...
Låg: 18  oC NNO  vid
 5 km/h
Regn och möjligen åska.
Detaljer...
Hög: 22  oC
Låg: 18  oC
NNV  vid
 8 km/h
Hällregn.
Detaljer...
Hög: 23  oC
Låg: 18  oC
V  vid
 12 km/h
Regn och möjligen åska.
Detaljer...
Hög: 23  oC
Låg: 18  oC
VNV  vid
 6 km/h
Regn och möjligen åska.
Detaljer...
Hög: 21  oC
Låg: 19  oC
NO  vid
 7 km/h
kurar.
Detaljer...
Hög: 19  oC
Låg: 17  oC
SO  vid
 9 km/h
Något regn under dagen. Molnigt under natten.
Detaljer...
Hög: 22  oC
Låg: 14  oC
SO  vid
 12 km/h

bom bom bom even brighter than the moon

Nu ska Emelie köra mig till Lisis! Det blir en myskväll framför tvn om vi inte får någon flipp, det vet man ju aldrig. Men inte helt fel idag. Är sjukt trött hehe. Imorgon ska Lisa gadda sig och jag och Malin ska med som det fina stöd som vi är :D
 
                                              





-

Kan inte sova!!! Får panik när jag vet att jag ska upp om typ sex timmar och inte ens är i närheten av en gnutta trötthet.. Jobbigt värre. 
 
Har haft en sjukt bra dag! Var sjukligt otaggat på handboll så jag åkte till skolan och sa till bosse att jag hade feber. Trodde han skulle tycka synd om mig och låta mig gå men först fick jag plocka upp alla hundra bollar som låg överallt i hallen och sen fick jag vara domare vilket sög bra mycket mer än att spela själv haha. Men sen mötte jag upp jojjis vid mossen och vi mötte upp mallan och handlade mat tillsammans. Hemmagjord pizza blev det med en väldans massa saker på. Gotti

Sen bowlade vi på ett sjukt mysigt. Dock var jag inte skit bra för kloten sög. jag var tvungen att ha mans klot bara för att kvinno kloten hade världens minsta hål som inte matchade mina fingrar.

Imorgon ska jag träffa mina finisar och chilla galet. Linnea och Baby-Madde ska bo hos oss i helgen så ska umgås med dom också! 




anji

Har sovit som en prinsessa inatt, somnade kl tolv och vaknade kl tolv. hihi. Emil drog typ åtta tror jag, han skulle spela innebandy men han kommer hem snart. Nu är jag helt ensam hehehehehe, lovade emils mor att jag skulle ta en tur med anja så jag antar att jag ska göra det nu, bajsar hon så tänker jag lämna henne där. 

Kl två ska jag till skolan och spela handboll, sen ska jag möta upp jojjan för vi ska hem till malin och peter. Ikväll ska vi kanske bowla, lite spontant sådär det gillar vi. yaaa
 
Imorgon är det fredag också! Lovely

 Lite yoga på roddan. Skulle göra vad som helst för att spola tillbaka tiden några månader..


hard work work

Är hos min man nu som håller på att söka jobb! Jag ska också göra det nu, hej.

godnatt

Har pratat med lite med marruskan såhär på kvällskvisten. Imorgon och hon och hennes man Mike till Egypt. Något avundsjuk jag är!!!!!! Hoppas ni får en sjukt bra-romatisk-solig-härlig-lärorik och en aning sexig resa hihi! :)

Imorgon ska jag följa med julia och gadda sig sen ska jag och mami till stan och fixa lite inför africa och sedan sover vi där :) Nu ska jag kolla på bästa programet på tv4 play. Love it <3

Godnatt!

 Lovelovelove


trööööttt

Fick äntligen träffa Emil igår! Pappa körde mig till spånga vilket var jävligt skönt. Sen kom Heager och emil med bilen och så åkte vi och tittade på bele-älvsjö. Jävligt bra match faktiskt så det var kul att de!

Sen åkte jag och emil till staden, åt middag och köpte med oss gottigott och tillbringade resten av vår kväll i sängen. Somnade dock runt tre så är en aning trötter idag men whatevaaaah.

Ikväll ska jag äntligen få träna igen! Ska bli mys att träffa alla igen och få röra på fläsket lite hihi.

Nu sitter jag i datasalen och väntar på att få lära mig lite english!

  Fille fick vara med på ett hörn! Grattis filip


bajs

Min mobil har gått sönder, vet inte vad jag gör för fel med mina telefoner de bara slutar funka efter någon månad helt utan någon varning.. Imorse slutade touchen fungera och eftersom det är en touch telefon är den nu inget att ha.............. fmkopsajgihsdaioghefgfd  har nu hittar en skit ful telefon som jag får ha tills vidare, skit kuuuuuuul

Inte nog med det så skulle Emil komma som jag inte träffat sen i tisdags, men hans mamma tyckte tydligen inte han var frisk nog att ta sig hit ut (!!!!!!!????) okeeeeeej så nu sitter jag här, fet, ensam, finnig och har aldrig varit mer uttråkad i hela mitt liv.

Nu ska jag ladda hem den roligaste filmen jag kan hitta och bli en glad chey igen. Typ

<------ min coola mobbe <3<3<3


rastlös

Har så sjukligt tråkigt. Att vara hemma så länge gör att man nästan längtar att få åka till skolan. Nästan. Så imorgon ska jag kriga mig upp hade jag tänkt, och pallra mig till skolan. Har bara tre lektioner imorgon vilket jag borde klara av.

Jag har haft så tråkigt idag så valde att laga middag till mina systrar helt frivilligt. Tittade ut genom fönstret och tänkte direkt på meeeehico! Så det fick bli lite enchiladas. Såg väldigt gott ut måste jag erkänna.

Nu ska jag ringa emme, dumma hans mamma som säger att vi inte får träffas på ett tag :( jaja. Imorgon ska Amanda ha fekke så får väl lite underhållning förhoppningsvis om jag stannar hemma.

-byyye

  skulle inte banga på sommar asss..

torsdag

Ligger i sängen och kollar på lotta på bråkmakargatan, arg liten tjej haha. Har precis ätit soppa, den är väldigt god men börjar bli en aning tröttsam. Skulle inte banga på en fet pizza alltså.. kan inte tänka på annat än mat just nu.

och juste grattis till mina kära syster och jocke i klassen som tagit körkort idag! :D 

                        
 

bästa

Kollar på ett av mina favoritprogram. Sjukt bra!

smärta

Jag somnade kl tio medan emil kollade på en film. Vaknar av att han låter som en gris typ. Då kom det, pang sa det och jag fick ruskigt hög feber och kunde inte ens svälja vatten eller saliv. Emil mådde lika dåligt så vi låg vakna hela natten och jag grät kanske två timmar i sträck. Har aldrig känt en sån smärta, trodde jag skulle dö.

Sen när jag inte trodde det kunde bli värre började jag må illa. Finns inget värre än att spy så började tjuta igen. Men det gick bra och kunde äntligen somna efter det när illamåendet försvunnit.

Snart kommer mamma och pappa och hämtar mig, tycker synd om emils mamma som får agera doktor.

måndag

Jag har tydligen råkat smitta emil som inte heller mår så bra. Nu ligger vi i sängen och kollar på ett matprogram bara för att vi ska bli hungriga. Att inte kunna äta sen är en annan sak...

Nu ska vi sova lite

pussi


Första inlägget

Idag är det sista dagen på lovet och jag börjar redan räkna ner till nästa haha.

Idag har jag och mina två små systrar besökt vårdcentralen i bromma. En tant ber mig öppna min mun och trycker in en glasspinne i min mun och ber mig säga aaaa vilket jag gör. Då börjar drar hon in en tops och börjar härja som fan inne i min stackars hals. Helvete vilken smärta. Men nu har jag köpt some magic pills och hoppas inom en snar framtid på förbättring!

Sen åkte vi till vällingby och ungarna shoppade lite smått och sen åkte vi hem. Nu ska jag se till att de borstar nötterna noga och lägger sig innan Mor och Far kommer hem från amsterdam!


RSS 2.0